Mika Kivimaa

Syy, miksi hallitukset kieltävät UFO:jen todellisuuden

Muutama vuosi sitten USA:n hallitus tunnusti, että se oli osallisena Iran Šhaahin syrjäyttämisessä 1950-luvulla. Myös USA:n hallinnon lähes toteutettu aikomus tuhota oma sota-alus Kuuban kriisin aikaan vuonna 1962 on todistettu todeksi. Sittemmin tätä aietta vastustanut presidentti J.F.Kennedy murhattiin.

Näiden tosiasioiden väittämistä todeksi pidettiin ennen salaliittohöpinänä. Sellaiseksi väitetään myös nykyään monia asioita. On erikoista, että, vaikka näistä asioista nyt pystytään kertomaan yksityiskohtaisesti julkisuuteen internetissä, julkisuus ei aiheuta vallankumouksia ollessaan vähäistä ja kun tapahtumista on jo kulunut useita vuosikymmeniä.

Maailma on entisensä ja salaliittoteoriat ovat valitettavasti usein tosia. Kuten se, että ulkoavaruuden muukalaisten vierailut maapallolla yritetään leimata huuhaaksi. Epäilijöiden pitäisi miettiä seuraavia kysymyksiä: Mikä on matemaattinen todennäköisyys, että muuallakin on älykästä elämää? Mikä on todennäköisyys, että muukalaisten tietotaito on kehittyneempää kuin ihmisten? Miksi muukalaiset olisivat kiinnostuneita ottamaan kontaktia ihmisten kanssa?

Palstatilan puutteen vuoksi hyppään heti viimeiseen kysymykseen olettaen, että ihmistä teknisesti taitavampia muukalaisia on käynyt maapallolla. On vain ihmislajin ylpeyttä tehdä Avatar-elokuvan tyyppisiä skenaarioita, joissa me olemme ensimmäisiä, jotka löytävät sivilisaation ulkoavaruudesta.

Muukalaiset, joilla on rajattomasti energiaa lentää maapallolle valovuosien päästä, eivät varmasti tule tänne valloittamaan “elintilaa”. Rajattomalla energialla he ovat nimittäin jo kauan sitten ratkaisseet oman planeettansa köyhyys- ja ympäristöongelmat, mikäli sellaisia on esiintynyt. Uteliaisuus voisi olla jo riittävä syy.

Heillä saattaa olla myös halua hyväntekeväisyyteen. Tämän eräät pääomapiirit valitettavasti kokevat uhkaksi itselleen. Heidän energiabisneksiä haittaisi kovasti se, että ihmisetkin ymmärtäisivät teknologiaa, jolla avaruuden säteilyenergiaa saa käytettäväksi ilmaiseksi. Yhdysvaltalainen Nikola Tesla keksi tämän jo 1800-luvulla. Jollei häntä olisi murhattu, nykyisin ei yksikään auto teillämme päästäisi ilmaan pakokaasuja. Toinen syy UFO:jen kieltämiseen on se, että suurvaltojen hallitukset haluavat saada uuden tekniikan omaan sotilaskäyttöönsä ennen toisia valtioita.

Ei vain kymmenet tuhannet UFO-havainnot, vaan myös argeologia puhuu sen puolesta, että muukalaisia on vieraillut maapallollamme ainakin yhdestä vieraasta aurinkokunnasta. Englanninkielellä laajan ja vakuuttavan esitelmän aiheesta löytää Youtubesta hakusanalla “Ancient Lost Global Civilization”. Muun muassa Perusta löytyneet ihmismäiset, mutta suipot pääkallot, jotka eivät kuitenkaan kuulu apinansukuiselle lajille hämmästyttävät kovasti. Nämä lienevät toimineen inspiraationa elokuvalle “Indiana Jones ja kristallikallon arvoitus”. Sen sijaan, että kysyisimme “Onko avaruudessa elämää” voisimme jo siirtyä tutkimaan kysymystä “Miten ulkoavaruuden muukalaiset ovat pyrkineet vaikuttamaan ihmiskunnan kehitykseen?”.

Mika Kivimaa
Toholampi
Jälkikirjoitus (21.12.2016):
Perehdyttyäni aiheeseen enemmän, on syytä varoittaa, että ”avaruusolioilla” (ainakin suurella osalla niistä) on vahva yhteys demoneihin. Siis täten kyse ei olisikaan olennoista, jotka tulevat kaukaa avaruudesta. Pahojen henkien eli demonien strategiaan kuuluu, että kyseenalaistetaan luominen, Jeesuksen yliluonnollinen alkuperä ja tekeydytään hyväntahtoisiksi olennoiksi. Juha Ahvio antaa hyvän alustuksen tähän näkökulmaan. Kuuntele se, niin ymmärrät enemmän. Myöhemmin pyrin kirjoittamaan vielä uudestaan tästä aiheesta. Huomaa, että Raamatussakin mainitaan tämä asia: (Ef. 6:11-12) ”Pukekaa yllenne Jumalan taisteluvarustus, jotta voisitte pitää puolianne Paholaisen juonia vastaan. Emmehän me taistele ihmisiä vastaan vaan henkivaltoja ja voimia vastaan, tämän pimeyden maailman hallitsijoita ja avaruuden pahoja henkiä vastaan.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.