Mika Kivimaa

PS-nuoret selvästi EU-liittovaltiota vastaan

Perussuomalaiset Nuoret julkaisi kevätkokouksessaan Mikkelissä lauantaina 21.2. eurooppapoliittisen ohjelmansa, jonka myötä järjestö alkaa edistämään Suomen pääsyä omaan rahaan sekä täyteen itsenäisyyteen EU:sta eroamisen myötä.

EU-lippu_sirpilla_ja_vasaralla

Eurostoliiton valtiolippu. Ei siis ihan sellainen, joka poltettiin Mikkelissä metallimaljassa.

Mielestäni tämä on erittäin tervehenkinen ja rohkea, uusi linjanveto perussuomalaiseen politiikkaan. Vain ajamalla Suomen kansallista etua etenkin talouspolitiikassa voidaan tukea suomalaista työllisyyttä ja hyvinvointia. Sillä työssäkäynti on paras tapa ehkäistä huono-osaisuutta. Toimimalla maksumiehenä suurvaltojen kauppasodissa ja rahoittamalla pankkimaailman leväperäisyyttä muissa muissa, Suomen kansa vain kärsii. Uuden hyvinvoinnin luomiseksi Suomen pitää siirrytyä Eurooppa-myönteisempään ja kansallisvaltioiden itsemäärämisoikeutta kunnioittavaan linjaan.

Kokouksessa tapahtunut EU-lipun polttaminen oli kuitenkin mielestäni ylilyönti, koska se helposti tulkitaan vihan osoitukseksi EU:ta vastaan, mitä PS-nuorissa ei esiinny. Me vihaamme ainoastaan Suomen kansallisen edun vähättelyä EU-päättäjien edessä.

Mika Kivimaa (ps)
Toholampi

One thought on “PS-nuoret selvästi EU-liittovaltiota vastaan

  1. Mika Kivimaa Post author

    Olin positiivisesti yllättynyt lipun polttotavasta, jonka puheenjohtaja Tynkkynen oli itse suunnitellut. EU-lippu poltettiin rauhallisesti metallimaljassa valmiiksi paloiteltuna, eikä niin kuin kansalliskiihkoilijat tai miehityssotilaat polttavat vihollisvaltioidensa lippuja. Kuten Sebastian Tynkkynen sanoi lipun palaessa ympäröivälle medialle: ”Meistä ei saa radikaaleja tekemälläkään”. Lisäksi hän korosti sitä, että tässä ei ollut kyse minkään kansallisvaltion lipun poltosta eikä se siten ollen ollut mitään kansaa vastaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.