Mika Kivimaa

Keskustalainen idealismi käytännössä

Sen jälkeen, kun perussuomalaiset potkittiin ulos hallituksesta, Suomen hallituksen linja on selvästi muuttunut yhä julmempaan suuntaan. Kiinteistöverojen alarajaa nostettiin, ruoka-apujärjestöjen tuet lakkautettiin täysin ja työttömille asetetaan todistusvelvoite omasta aktiivisuudesta työnhaun suhteen ja uhka työmarkkinatuen leikkauksesta.

Hallitus on sokea, koska se pitää työttömyyttä ensisijaisesti yksilön ongelmana eikä yhteiskunnallisena ongelmana. Hallitus on tyhmä, koska luulee, että työllisyys paranee sillä, että luodaan halpatyövoimamarkkinat eikä sillä, että mahdollistetaan työttömien omat tienestit ilman, että työtön katsotaan täyspäiväiseksi yrittäjäksi ja tipautetaan kokonaan sosiaaliturvajärjestelmän ulkopuolelle. Hallitus on kaavoihin kangistunut, koska sen ainoa lääke työttömyyteen on TE-toimistojen järjestämät kurssit, joilla sitä paitsi kerätään suuria voittoja konsulttiyhtiöille.

Hallitus on epäisänmaallinen, koska ei vaadi suomenkielen käyttöä laajemmin, vaan hyväksyy asiakirjat englanninkielellä, jolle ne on ulkomaalaisella kääntäjällä käännätetty pilkkahinnalla jostain toisesta vieraasta kielestä. Hallitus on sinisilmäinen, koska se luulee, että maailman väestönkasvuongelma voidaan ratkaista sillä, että eurooppalaiset maat ottavat pakolaisia, jotka pakenevat vain köyhyyttä. Perussuomalaisten ”Katto kaikille” ohjelmaa ei kukaan muu aja.

Keskustalainen hallitus on Matti Meikäläisiä kyykyttävä kaikkine Bernerin VR:n pilkkomisineen ja tienkäyttömaksuineen sekä poliisin ja oikeuslaitosten työajan sitomisessa turvapaikanhakijoiden asioiden käsittelyyn. Jätehuoltolakiin suunnitteilla oleva muutos vie kuntien jätehuoltoyhtiöiltä asiakkaita, mistä seuraa kuntalaisten jätemaksujen nousua. Tämä ei ole markkinataloutta, vaan kapitalismia, sillä kuntaa rajoitetaan kilpailemasta markkinoista! Onneksi pieruista ei vielä sakoteta.

Hallitus on pelkuri, koska se haluaa ostaa uudet hävittäjät USA:sta yli 100 miljoonalla eurolla per kappale, eikä saa niistä edes alennusta, joka Nato-maille myönnetään. Kiinasta saisimme halvemmalla venäläistä superhävittäjää vastaavan lentokoneen, koska heidän hävittäjänsä on venäläisiltä kopioitu. Samalla lentäjät oppisivat tuntemaan hyvin miten potentiaalisen vastustajan koneet käyttäytyvät! Hallitus on tuhlaavainen, koska se haluaa ideologisista syistä tuhota hornetit eikä myydä niitä jollekin rauhanrakastavalle maalle, kuten Australia möi vastaavia Kanadalle.

Kaikki tämä vain keskusta-kokoomuslaisen ideologian tähden!

 

Mika Kivimaa (ps)

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.