Mika Kivimaa

Toholammin PS ry:n syyskokous to 26.11. Tervetuloa!

Toholammin Perussuomalaiset r.y.:n sääntömääräinen syyskokous
järjestetään torstaina 26.11.2015 klo 19.00 alkaen Toholammin kunnantalolla.

Tervetuloa kaikki perussuomalaisuudesta kiinnostuneet. Vain yhdistyksen jäsenillä on ääni- ja esitysoikeus. Kokous (todennäköisesti) myöntää muille läsnäolo- ja puheoikeuden. Pyritään kuitenkin pitämään kiihkeimmät puheenvuorot ajankohtaisista aiheista jo ennen kokousta klo 18.00 alkaen.

Tervetuloa!
Toholammin Perussuomalaiset ry:n
hallitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>