Mika Kivimaa

Iloista joulua ja onnellista uutta vuotta 2014!

Tahdon toivottaa kaikille tukijoilleni, äänestäjilleni, puoluetovereille, ystäville ja tutuille sekä kaikilla, jotka lukevat tämän toivotuksen,  iloista joulua ja onnellista uutta vuotta 2014! Vapahtajamme, Jumala itse syntyi maailmaamme elääksemme kanssamme. Hän tuli kaikkein vähäisimmäksi, jotta hän pystyisi täyttämään kaikkein suurimman tehtävän; Armossaan tuomaan rauhan ihmismieliin. Iloitkaamme siitä!

Olkoon joulunaika sopuisaa ja iloista ja tulkoon ensi vuodesta kaikin puolin onnellinen, turvallinen ja menestyksellinen!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>